Zdieľajte nás na facebooku
Získajte vlastnú Carrefour kartu
Klub
Zapojte sa do našej ankety
Čo je pre Vás pri nakupovaní dôležitejšie?
  • Krajina pôvodu výrobku
  • Cena výrobku
Do ankety sa zapojilo 408 návštevníkov
Pozrite si našu ponuku
05. Marec 2015

Recept: Pstruh na mandliach

Dobrý pečený pstruh nikdy nie je zlý! 

Pripravte si ho netradične na mandliach.

Ingrediencie: celý pstruh (1 kus na 1 osobu) – teraz v Carrefoure 100 g len za 0,63 €, citrón a citrónová šťava – teraz v Carrefoure 1 kg za 0,99 €, hrsť mandlí (hoblinky), 1 lyžica masla, biele víno, tymian, olej, soľ.

Postup:
Celé ryby umyjeme a osušíme, zvnútra a zvonku natrieme soľou, tymianom a pokvapkáme citrónovou šťavou. Necháme asi 2 hodiny odležať v chladničke. Rúru predhrejeme na 180°. Misu vymastíme olejom a uložíme do nej ryby, ktoré tiež pokvapkáme olejom. Pečieme asi 30 minút a priebežne ich pokvapkáme vínom. V polovici pečenia ich polejeme roztopeným maslom a posypeme mandľami. Podávame ozdobené citrónom.

Dobrú chuť!